Termeni si conditii de utilizare a site-ului avena.ro

Termeni si conditii

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS.

1. Confidentialitate

Daca utilizati site-ul, se presupune ca sunteti de acord ca Avena Medica poate inregistra si stoca informatii despre dvs., obtinute cu acordul dvs. prealabil, si le poate utiliza in scopul desfasurarii in conditii optime a colaborarii noastre si al promovarii serviciilor oferite de avena.ro. Aceste informatii, dar nu si datele dvs. de identitate (nume, adresa fizica si de e-mail, nr. de telefon), pot fi puse la dispozitia unor terte parti in scopul identificarii unor solutii de imbunatatire a serviciilor pe care vi le ofera avena.ro (studii statistice, studii de piata etc.). Fac exceptie cazurile in care dezvaluirea identitatii dvs. este necesara in scopul respectarii si aplicarii legii.

2. Utilizarea informatiilor personale

Informatiile despre dvs. pot fi folosite de avena.ro doar in scopul comercializarii produselor si serviciilor oferite, de exemplu pentru:

a. procesarea comenzilor sau cererilor dvs.

b. oferte de servicii si produse

c. facturare

d. solutionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatiilor dvs.

e. realizarea unor studii de piata si de produs si marketingul produselor, al serviciilor avena.ro si al serviciilor furnizorilor si partenerilor sai.

f. contactarea prin posta sau prin oricare alte mijloace in legatura cu produsele oferite de avena.ro sau cu produse oferite de parteneri sau furnizori ai avena.ro care prezinta, in opinia noastra, interes pentru dvs.

g. inregistrarea dvs. in vederea acordarii de reduceri, bonusuri, credite etc. Facem toate eforturile ca informaţiile de natură personală pe care ni le furnizaţi să rămână confidenţiale. Deşi folosim în acest scop mijloace tehnice adecvate, securitatea transferului de date prin Internet nu poate fi garantată sută la sută. Nu suntem răspunzători pentru eventualele daune provocate de transmiterea neintenţionată sau cu rea intenţie a unor informaţii de natură personală prin e-mail sau prin alte mijloace specifice Internetului.

3. Livrari produse

LIVRAREA ESTE GRATUITĂ PENTRU COMENZI PESTE 300 lei*

Livrarea produselor se realizează pde catre servicii de curierat specializate la preturile practicate de fiecare operator in parte.

Costul de livrare se calculează astfel:

  1. pentru comenzile sub valoarea de 300 lei fara tva transportul se plateste de catre client;
  2. *pentru comenzile care depasesc 300 lei fara tva plata se face de catre expeditor, cu exceptia celor care au kilometri suplimentari fara de punctele de lucru ale firmei de curierat.

4. Returnarea produselor

Avena Medica ofera bonus un termen de 30 de zile de returnare a produselor achizitionate de pe avena.ro.

Conform Art 4 al.C din OG 34/2014: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”.

5. Garantia produselor

Termenul de garantie este marcat explicit pe fiecare produs in parte.

6. Modaltăți de plată

Avena Medica accepta pe site-ul avena.ro urmatoarele metode de plata:

  • plata ramburs la livrare
  • plata prin transfer bancar

Facem eforturi sustinute de a implementa in continuare metode noi si avansate de plata online.

7. Obligatiile utilizatorilor la inregistrare

a. Accesul la continutul online al site-ului avena.ro este liber.

b. Pentru optiunea “Login / inregistrare”, utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact. Formularul (formularele) de inregistrare va contine informatii de contact detaliate ale utilizatorului (numele complet, compania, telefonul mobil, adresa de e-mail, adresa de livrare/facturare, date firma etc.).

8. Limitarea responsabilitatii

Avena Medica si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al/in timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. Desi face toate eforturile in acest sens, Avena Medica nu garanteaza ca functionarea site-ului avena.ro si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor), ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi.

Avena Medica nu este responsabila in nici un fel pentru folosirea ne-autorizata a informatiilor prezente in acest site, fara a consulta in prealabil si specialistii nostri. Este posibil ca unele informatii sa nu mai fie de actualitate si in vigoare, ca urmare a unor schimbari legislative ulterioare, a modificarilor efectuate de furniori sau din alte motive.

9. Utilizarea site-ului

In timpul utilizarii site-ului avena.ro si a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

10. Drepturi de autor

a. Continutul site-ului este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate (incluzand, dar fara a se limita la: articole, informatii, fotografii, date – generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

b. Toate drepturile rezervate, conform Legii nr. 18/1996 privind drepturile de autor. Intregul continut al site-ului avena.ro, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software si alte elemente similare), este proprietatea exclusiva a Avena Medica srl. Continutul site-ului avena.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, incluzând dar nelimitandu-se la forma electronica, fara permisiunea scrisa a Avena Medica.

c. Avena Medica nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din continut in orice mediu.

Copyright © avena.ro - Avena Medica SRL

Legislaţia aplicabilă Termenii şi condiţiile de utilizare se supun legislaţiei române în vigoare.

11. Modificari

Avena Medica isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dvs.

Pentru reclamatii si sesizari privind copierea ilegala a informatiilor din acest site, ne puteti contacta pe pagina dedicata.

Va multumim!

Echipa avena.ro