Despre Avena Medica

Bine ați venit la Avena Medica!

Principalele noastre servicii sunt:

  • furnizor pentru echipamente dedicate laboratoarelor de analize medicale
  • service și întreținere echipamente medicale
  • mentenanță apratură medicală
Campanii Avena Medica

Campanii Avena Medica

Detalii

Evenimente Avena Medica

Evenimente Avena Medica

Detalii

Avena Medica prezintă imaginea completă în diagnosticul medical, soluțiile optime în biotehnologii și cercetare prin furnizarea de tuburi de colectare a sângelui sub vid, produse de microbiologie, reactivi, consumabile, sticlărie, echipamente, produse care conferă garanția respectării standardelor internaționale de calitate.

Avena Medica se adresează unei game extinse de laboratoare clinice și de cercetare, laboratoare veterinare, precum și laboratoare aparținând industriei alimentare și farmaceutice.

Misiunea noastră constă în satisfacerea nevoilor clienților folosind atât instrumente de diagnostic, consumabile și servicii, cât și diagnostice clinice care îmbunătățesc îngrijirea pacientului, luând în considerare raportul preț-calitate.

Gama noastră de produse acoperă în totalitate specialitățile de laborator: chimie clinică, bacteriologie, virologie, parazitologie, hematologie, coagulare, imunodiagnostic, histologie, medicină legală, biologie moleculară.

Pentru a răspunde celor mai recente exigențe din domeniul protecției mediului, vă oferim și soluții de protecție a mediului, luând în considerare substanțele periculoase rezultate din activitatea medicală și din alte domenii.

În relațiile cu partenerii noștri de afaceri ne asumăm răspunderea totală pentru activitățile noastre și lucrăm folosind standarde ridicate de performanță. Suntem capabili să recunoaștem noile „tendințe” la timp și suntem deschiși pentru orice idei neconvenționale.

Facem tot ce este necesar pentru a oferi satisfacția clienților noștri. Ne desfășurăm activitatea într-un mod onest, fără compromisuri, iar clienții, agenții și distribuitorii noștri sunt considerați partenerii noștri de afaceri egali.

Produsele noastre

Articolele 1 la 5 din 10 total

Pagină